Dakbedekking Brabant

Bent u op zoek naar een Dakdekker in Brabant? R&H Dakwerken is ruim 25 jaar actief als specialist in dakbedekking in de provincie Brabant. Alle voorkomende werkzaamheden aan daken behoren tot ons aanbod van diensten. Hierdoor zijn we reeds voor veel particulieren en bedrijven het vaste aanspreekpunt voor alles omtrent hun dak.

R&H Dakwerken de dakbedekking specialist

Aangezien het dak een belangrijk onderdeel van uw huis is wilt u natuurlijk dat de werkzaamheden op een vakkundige wijze worden uitgevoerd. R&H Dakwerken ziet ook de noodzaak in van het belang van specialistische kennis en zet daarom enkel deskundige medewerkers in. Dankzij de combinatie van de juiste afgeronde opleiding en ruime praktijkervaring voeren wij werkzaamheden efficiënt en vakkundig uit. R&H Dakwerken is al 25 jaar actief in de werkzaamheden aan alle type daken waaronder bitumineuze dakbedekking, leien daken, shingles daken, EPDM dakbedekking, rieten daken en daken met dakpannen.

Dakbedekking Brabant

R&H Dakwerken is u graag van dienst bij zowel het plaatsen van nieuwe dakbedekking als het onderhouden of renoveren van uw dakbedekking. Bij het plaatsen van een nieuw dak komen we graag op locatie adviseren over de verschillende mogelijkheden. Hierdoor krijgt u een goed beeld van de opties en de punten waar de verschillende dakbedekkingen in verschillen. Mocht u interesse hebben in het laten onderhouden van uw dak is dit ook mogelijk. Dankzij periodieke controles worden grote problemen voorkomen doordat ze in een vroeg stadium ontdekt worden. Zodra er toch een reparatie nodig is begrijpen wij dat dit snel verholpen moet worden. Daarom is R&H Dakwerken 24 uur per dag bereikbaar voor spoedreparaties.

De experts van R&H Dakwerken zijn actief in heel Brabant bij zowel particulieren als bedrijven. Bent u op zoek naar een deskundige en betrouwbare partner voor alle werkzaamheden aan uw dak?

Bel dan direct of vul het contactformulier in zodat u zo snel mogelijk een aantrekkelijk voorstel zult ontvangen.

Waarom kiezen voor R & H Dakwerken?
  • Gespecialiseerd in alle typen daken
  • Deskundig en goed opgeleid personeel
  • Snel, vakkundig en volgens afspraak
  • Werkzaam in heel Noord-Brabant

Heeft u een dakspecialist nodig? Bel ons direct voor een gratis dakinspectie

073-6898222