Dakbedekking plat dak Brabant

Is de dakbedekking op uw platte dak toe aan vervanging of wilt u op een nieuwe woning dakbedekking laten aanbrengen in Brabant?

De medewerkers van R&H Dakwerken brengen zowel dakbedekking aan bij bestaande woningen als bij nieuwe woningen. Hierbij zijn we ook gewend met verschillende type daken te werken, we brengen dakbedekking aan bij o.a. schuine daken en platte daken.

Dakbedekking aanbrengen

De dakbedekking heeft als functie om uw woning te beschermen tegen alle invloeden van buitenaf. Daarnaast heeft de dakbedekking ook een grote invloed op de uitstraling van uw woning. Door deze aspecten is de dakbedekking een zeer belangrijk onderdeel van uw woning.

R&H Dakwerken is reeds 25 jaar actief in met name Brabant om alle werkzaamheden aan daken uit te voeren. We hebben al vele klanten mogen helpen door de dakbedekking aan te brengen op hun schuine – of platte dak. We streven naar een optimale klanttevredenheid door eerst in overleg te bepalen wat de aanpak zal worden en hierbij onze vakkennis in te brengen. Er zijn immers veel verschillende type dakbedekking beschikbaar en het is belangrijk dat er voor uw situatie de juiste oplossing geselecteerd zal worden. Hierdoor behalen we altijd het optimale resultaat of het nu de dakbedekking voor een plat dak op een nieuwe woning betreft of een schuin dak waar de dakbedekking vervangen dient te worden.

Nadat de dakbedekking is aangebracht verzorgen we graag alle voorkomende werkzaamheden aan uw dak van het schoonmaken van de schoorsteen, het repareren van zinkwerk tot het totale onderhoud periodiek.

Dakbedekking op plat dak professioneel aanbrengen

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare partner om dakbedekking op uw platte dak aan te brengen?

Vul dan eenvoudig het contactformulier in en laat uw gegevens achter. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen om een afspraak in te plannen.

Waarom kiezen voor R & H Dakwerken?
  • Gespecialiseerd in alle typen daken
  • Deskundig en goed opgeleid personeel
  • Snel, vakkundig en volgens afspraak
  • Werkzaam in heel Noord-Brabant

Heeft u een dakspecialist nodig? Bel ons direct voor een gratis dakinspectie

073-6898222