Dakdekker Boxtel

R&H Dakwerken is dé dakbedekking specialist en werkzaam in o.a. Boxtel. Er kunnen uiteenlopende redenen zijn waarom u op zoek bent naar een dakdekker. Als specialist kunnen wij alle voorkomende werkzaamheden aan uw dak op een professionele wijze uitvoeren.

Werkzaamheden R&H Dakwerken

Het is onze visie om uw partner te zijn op het gebied van alle werkzaamheden die betrekking hebben tot het dak op uw woning. Daarom bieden wij een diversiteit aan diensten aan die zijn te verdelen in dakisolatie aanbrengen, dakbedekking plaatsen, dakreparatie, renovatie van dakgoten en schoorstenen vegen. Naast al deze diensten bieden wij ook het totaalonderhoud aan uw dak aan. Hierbij voeren wij ook preventieve inspecties uit waardoor zwakke plekken en gebreken in een vroeg stadium ontdekt worden. Dit kan voorkomen dat er al daadwerkelijk schade is ontstaan door lekkage.

Dakdekker in regio Boxtel

R&H Dakwerken is reeds 25 jaar actief en gespecialiseerd in alle typen daken. Al onze dakdekkers hebben goede vakkennis en ruime ervaring waardoor ze gedegen advies kunnen geven. Hierbij zullen ook de voor- en nadelen van verschillende soorten oplossingen en dakbedekkingen worden aangegeven. Hierdoor bent u in de gelegenheid om een gedegen besluit te nemen over welke aanpak u kiest om het dak te laten onderhouden, repareren of vervangen.

Doordat we actief zijn in o.a. Boxtel, Den Bosch en Vught zijn we vaak in de buurt om ook bij u een gratis dakinspectie te komen doen. Hierdoor krijgt u inzicht in de huidige status van uw dak.

Neem vrijblijvend contact op om een gratis dakinspectie in te plannen.

Waarom kiezen voor R & H Dakwerken?
  • Gespecialiseerd in alle typen daken
  • Deskundig en goed opgeleid personeel
  • Snel, vakkundig en volgens afspraak
  • Werkzaam in heel Noord-Brabant

Heeft u een dakspecialist nodig? Bel ons direct voor een gratis dakinspectie

073-6898222