Dakdekker Vught

Het dak op uw huis heeft een erg belangrijke functie. Naast het beschermen van de gehele constructie dient het ook de bewoners te beschermen tegen alle invloeden van buitenaf. Daarbij is het ook wel prettig dat een dak er mooi uitziet, het vormt immers voor een groot deel het aanzicht van uw huis.

R&H Dakwerken uw dakbedekking specialist

Ondertussen heeft R&H Dakwerken ruim 25 jaar ervaring als dakdekker in de omgeving van o.a. Vught, Den Bosch en Rosmalen. Daardoor kunnen wij u goed van dienst zijn bij zowel het nieuw plaatsen van dakbedekking als het onderhoud van bestaande dakbedekking. Of u nu een plat of hellend dak heeft wij hebben ervaring met het zorgen voor een zo optimaal mogelijke dakbedekking. Daarom zet R&H Dakwerken enkel deskundig en goed opgeleide medewerkers in. Hierdoor bent u verzekerd van een goed eindresultaat zodra u de dakbedekking door ons laat onderhouden of plaatsen.

Dakdekker in regio Vught

R&H Dakwerken is uw partner voor alle werkzaamheden gerelateerd aan het dak van uw woning. Hierbij variëren onze diensten van dakbedekking aanbrengen, dakgoten renovatie, dakisolatie aanbrengen, dakreparatie, schoorstenen vegen of renovatie tot aan het totaalonderhoud van uw dak. Kortom R&H Dakwerken is graag uw centrale aanspreekpunt voor alle facetten die betrekking hebben tot uw dak. We zijn al 25 jaar actief in o.a. de regio’s Vught, Den Bosch en Rosmalen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor alle werkzaamheden aan uw dak?
Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact op. We leggen graag uit hoe we te werk gaan en wat we voor u kunnen betekenen.

Dakdekker Vught

Waarom kiezen voor R & H Dakwerken?
  • Gespecialiseerd in alle typen daken
  • Deskundig en goed opgeleid personeel
  • Snel, vakkundig en volgens afspraak
  • Werkzaam in heel Noord-Brabant

Heeft u een dakspecialist nodig? Bel ons direct voor een gratis dakinspectie

073-6898222