Dakisolatie in de regio Boxtel

Een goede isolatie van uw huis draagt bij aan het algehele wooncomfort. Hierbij speelt de dakisolatie een grote rol, warme lucht stijgt immers op en dient dan niet meteen uw woning te kunnen verlaten. Het behouden van de warme lucht heeft naast een positieve invloed op het comfort ook een gunstige invloed op de stookkosten. Het aanbrengen van een goede dakisolatie zal zorgen voor een daling in de energiekosten en een verhoogd wooncomfort.

Partner voor alle werkzaamheden aan uw dak

Ondertussen heeft R&H Dakwerken ruim 25 jaar ervaring met alle werkzaamheden aan daken in o.a. de regio van Boxtel, Vught en Den Bosch. Het aanbrengen, repareren en onderhouden van dakisolatie zijn dan ook werkzaamheden die we naar volle tevredenheid van onze klanten uitvoeren.

Naast dakisolatie houden wij ons ook bezig met het aanbrengen van dakbedekking, renoveren van dakgoten, dakreparatie en schoorstenen vegen. U kunt ook bij ons terecht voor het totaalonderhoud aan uw dak. Hierbij voeren wij periodiek preventieve inspecties uit om zwakke punten en beschadigingen te ontdekken. Hierdoor wordt voorkomen dat er een grote beschadiging kan ontstaan, dit verkleind de kans op eventuele schade aan het dakbeschot en interieur.

R&H Dakwerken expert in dakisolatie

Dankzij ons deskundige en goed opgeleide dakdekkers kunnen we goed adviseren over de beste aanpak voor het isoleren van uw dak. Hierbij wordt er met name een onderscheid gemaakt in het isoleren van platte daken en schuine daken. Daarnaast adviseren onze dakdekkers op basis van de specifieke situatie van uw woning.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw dakisolatie werkzaamheden?

Neem dan contact met ons op zodat we kunnen toelichten wat we voor u kunnen betekenen.

Waarom kiezen voor R & H Dakwerken?
  • Gespecialiseerd in alle typen daken
  • Deskundig en goed opgeleid personeel
  • Snel, vakkundig en volgens afspraak
  • Werkzaam in heel Noord-Brabant

Heeft u een dakspecialist nodig? Bel ons direct voor een gratis dakinspectie

073-6898222