Dakpannen vervangen Boxtel

Mocht er schade zijn ontstaan aan uw dakpannen wilt u dit snel laten verhelpen. Het is belangrijk dat de dakpannen vervangen worden zodat uw dak weer in goede staat is. Daarom is R&H Dakwerken 24 uur per dag bereikbaar voor het uitvoeren van spoedklussen aan uw dak. Neem direct contact op met R&H Dakwerken des te sneller kunt u weer zorgeloos van uw huis genieten.

Dakreparatie vakkundig uitgevoerd

Al ruim 25 jaar is R&H Dakwerken actief in o.a. Boxtel, Den Bosch en Vught. R&H Dakwerken kan alle typen daken deskundig repareren of renoveren. Verder kan ook nieuwe dakbedekking aangebracht worden, dakgoten gerenoveerd worden en dakisolatie toegepast worden. Om er zeker van te zijn dat uw dak altijd optimale bescherming biedt kan R&H Dakwerken ook periodiek een inspectie uitvoeren. Hierdoor signaleren we eventuele gebreken tijdig waardoor grotere schades voorkomen kunnen worden.

R&H Dakwerken snel ter plaatse

De specialisten van R&H Dakwerken weten hoe vervelend het is om een lekkage aan uw dak te hebben. Dit is ook de reden dat we 24 uur per dag bereikbaar zijn voor spoedklussen waarbij er bijvoorbeeld een daklekkage is opgetreden. Door snel te handelen kan eventuele grotere gevolgschade immers worden voorkomen. Dankzij onze ervaring zijn we in staat om snel en adequaat de oorzaak te signaleren en vervolgens effectief te verhelpen.

U kunt ons ook inschakelen voor alle andere werkzaamheden gerelateerd aan het dak van uw woning. Hierbij kunt u denken aan o.a.  het aanbrengen van dakbedekking, aanbrengen van dakisolatie, repareren van daken, renoveren van dakgoten, vegen of renoveren van schoorstenen tot aan het totaalonderhoud van uw dak.

Neem contact op met R&H Dakwerken

Wilt u meer informatie over het vervangen van dakpannen neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Hiervoor kunt u ons bellen of het contactformulier invullen, dan ontvangt u van ons spoedig een reactie.

Waarom kiezen voor R & H Dakwerken?
  • Gespecialiseerd in alle typen daken
  • Deskundig en goed opgeleid personeel
  • Snel, vakkundig en volgens afspraak
  • Werkzaam in heel Noord-Brabant

Heeft u een dakspecialist nodig? Bel ons direct voor een gratis dakinspectie

073-6898222