Dakreparatie Boxtel

Bent u op zoek naar een specialist om uw dak te laten repareren in de omgeving Boxtel? Dan bent u bij R&H Dakwerken aan het juiste adres. Zodra er schade aan uw dak is geconstateerd is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te repareren. Door snel te handelen kan voorkomen worden dat de schade toeneemt en hierdoor blijven de reparatiekosten zo beperkt mogelijk. Neem direct contact met ons op via het contactformulier of lees verder over onze dienstverlening.

Specialist in dakreparaties

Doordat R&H Dakwerken ondertussen ruim 25 jaar ervaring heeft met alle werkzaamheden aan daken krijgt u professioneel advies. Op basis van dit advies bepalen we in overleg hoe en wanneer de reparatie aan uw dak uitgevoerd zal worden. Uiteraard heeft een dakreparatie prioriteit en zullen we dan ook binnen zeer korte termijn uitvoeren.

Bij R&H Dakwerken zijn alle medewerkers goed opgeleid en vakkundig waardoor u weer snel onbezorgd van uw woning kan genieten. Ook wanneer u twijfelt of een dakreparatie nodig is komen we graag uw dak gratis inspecteren. Tijdens deze dakinspectie beoordelen we ook de aanwezige dakgoten, lood-, koper- en zinkwerk en de schoorsteen. Dankzij deze dakinspectie krijgt u inzichtelijk welke eventuele zwakke punten bij uw dak aanwezig zijn. Door te waarborgen dat uw dak altijd in een optimale conditie verkeert, verkrijgt u het meeste comfort uit uw woning. Daarnaast heeft een goed dak met goede dakisolatie een gunstige invloed op het energieverbruik.

R&H Dakwerken dakreparatie Boxtel

Als specialist in alle werkzaamheden aan uw dak kunnen we u ook van dienst zijn bij het aanbrengen van dakisolatie, renoveren van dakgoten, aanbrengen van dakbedekking of het onderhouden van uw dak.

Wacht niet langer en neem contact op met R&H Dakwerken zodat we de dakreparatie snel kunnen uitvoeren.

Vul het contactformulier in en we zullen snel contact met u opnemen om op korte termijn een afspraak te maken.

Waarom kiezen voor R & H Dakwerken?
  • Gespecialiseerd in alle typen daken
  • Deskundig en goed opgeleid personeel
  • Snel, vakkundig en volgens afspraak
  • Werkzaam in heel Noord-Brabant

Heeft u een dakspecialist nodig? Bel ons direct voor een gratis dakinspectie

073-6898222