Dakreparatie Brabant

Er zijn verschillende manieren waarop u kunt merken dat het dak gerepareerd dient te worden. Zo kan het zijn dat u een beschadiging ziet aan het daklood tijdens het verwijderen van blad uit uw dakgoot. Vervelender is het wanneer u binnen in uw huis merkt dat een dakreparatie nodig is doordat er water uit het plafond lekt. Dit zijn twee volkomen verschillende situaties maar hebben gemeen dat in beide gevallen een snelle dakreparatie noodzakelijk is.

Dakreparatie snel uitgevoerd

Bij R&H Dakwerken snappen we hoe vervelend het is om een beschadigd dak te hebben. Daarom zetten wij ons ook altijd in om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn bij een dakreparatie. Door zo snel mogelijk te handelen kunnen we de schade zo beperkt mogelijk houden. Dankzij onze ruim 25 jaar ervaring zijn we bekend met bovenstaande situaties en weten deze dan ook snel en efficiënt te verhelpen. Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en vakkundig waardoor ze snel de oorzaak van de lekkage zullen vaststellen. Vervolgens zullen ze u adviseren over de mogelijke oplossingen, inclusief de voor- en nadelen van bijvoorbeeld dakreparatie of dakrenovatie. Op basis van dit advies kan bepaald worden hoe de daklekkage verholpen dient te worden.

R&H Dakwerken in Noord-Brabant

R&H Dakwerken is actief in heel Noord-Brabant en kan alle typen daken repareren of renoveren. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn met het aanbrengen van dakbedekking, renoveren van dakgoten, onderhoud van uw dak of het aanbrengen van dakisolatie.

Neem nu gerust vrijblijvend contact met ons op om uw dakreparatie uit te voeren. We komen graag uw dak inspecteren om u vervolgens te adviseren over de beste oplossing.

Waarom kiezen voor R & H Dakwerken?
  • Gespecialiseerd in alle typen daken
  • Deskundig en goed opgeleid personeel
  • Snel, vakkundig en volgens afspraak
  • Werkzaam in heel Noord-Brabant

Heeft u een dakspecialist nodig? Bel ons direct voor een gratis dakinspectie

073-6898222