DAKREPARATIE

HEEFT U EEN SPECIALIST NODIG VOOR EEN REPARATIE,
RENOVATIE OF ONDERHOUD AAN UW DAK?

Gratis dakinspectie

Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor uw dak gerepareerd moet worden. Het belangrijkste is dat dit snel en deskundig gebeurt door een vakkundige dakdekker, zodat er geen bijkomende schade ontstaat door bijvoorbeeld een lekkage. Dakschade? Gelukkig zijn wij ervaren dakdekkers die uw getroffen dak er snel bovenop helpen zodat u weer een veilige thuishaven heeft. R&H Dakwerken is actief in o.a. de regio’s Den Bosch, Rosmalen en Vught.

Maar wat kost deze klus eigenlijk? In de meeste gevallen komt dakschade voort uit dat de levensduur van uw dakbedekking is bereikt. In dit geval is het aan te raden om voor een complete dakrenovatie te kiezen. U bent dan goedkoper uit dan wanneer ieder jaar een dakreparatie nodig is totdat u toch echt niet meer om de dakrenovatie heen kunt. Is uw dakbedekking nog in een goede staat maar heeft u last van een plaatselijke lekkage die u graag wilt laten verhelpen? Ook dan bent u bij R&H Dakwerken aan het juiste adres.

WAAROM KIEZEN VOOR R & H DAKWERKEN?

Gespecialiseerd in alle typen daken

Deskundig en goed opgeleid personeel

Snel, vakkundig en volgens afspraak

Werkzaam in heel Noord-Brabant

Dakgoot
HEEFT U EEN DAK SPECIALIST NODIG?
BEL ONS DIRECT VOOR EEN GRATIS DAKINSPECTIE

073 – 6898222

Neem contact met ons op voor dakreparatie

Wilt u uitstekende dakreparatie voor uw woning in Noord-Brabant? R&H Dakwerken is u graag van dienst. Wij repareren diverse daken in Noord-Brabant, waaronder een plat dak en een schuin dak. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met onze experts door te bellen naar 073-6898222, te mailen naar info@rhdakwerken.nl of door het contactformulier in te vullen.

NEEM CONTACT OP

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

CONTACTFORMULIER

 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.