Plat dak isoleren Vught

Goede dakisolatie is essentieel voor zowel een comfortabele woning als voor het beheersen van de energiekosten. Allereerst dient het juiste isolatiemateriaal geselecteerd te worden die voor uw specifieke situatie de beste eigenschappen heeft. Vervolgens is het van belang dat het isolatiemateriaal op een vakkundige wijze geïnstalleerd wordt om er daarna jarenlang van te kunnen genieten.

Dakisolatie alle type daken

Ruim 25 jaar is R&H Dakwerken actief op het gebied van alle werkzaamheden die met daken te maken hebben. Dit varieert van het aanbrengen van dakisolatie, het renoveren van daken, installeren van dakbedekking, schoonmaken van schoorstenen tot aan het complete onderhoud van daken.

R&H Dakwerken is actief in met name de provincie Brabant, we hebben klanten in o.a. Boxtel, Den Bosch en Vught. We vinden het belangrijk dat al onze medewerkers vakkundig zijn en daarom bezitten ze ook de juiste opleiding. Dit in combinatie met hun ruime ervaring zorgt voor een adequate aanpak van alle werkzaamheden aan uw dak.

Bij het aanbrengen van dakisolatie is het belangrijk dat dit goed wordt uitgevoerd om zo de optimale isolatiewaarde te behalen. Hiervoor denken onze medewerkers graag mee over uw specifieke situatie en zullen adviseren welk type isolatiemateriaal het beste resultaat zal geven. Het isoleren van bijvoorbeeld een plat dak vereist een andere aanpak dan het isoleren van een schuin dak.  Daarna zal het isolatiemateriaal op een vakkundige wijze worden aangebracht. Logischerwijs heeft goed aangebrachte dakisolatie een positieve invloed op het energieverbruik. Dit maakt dakisolatie dan ook een waardevolle investering in uw woning.

Laat uw dak professioneel isoleren

Dankzij onze ruime ervaring bent u er zeker van dat uw dakisolatie professioneel aangebracht zal worden bij uw platte dak zonder dat u er naar om hoeft te kijken. Naast het aanbrengen van dakisolatie kunnen we ook uw dakbedekking of dakgoten aanbrengen of het totaalonderhoud aan uw dak uitvoeren.

Vul het contactformulier in en laat uw gegevens achter zodat we contact kunnen opnemen om met u  mee te denken.

Waarom kiezen voor R & H Dakwerken?
  • Gespecialiseerd in alle typen daken
  • Deskundig en goed opgeleid personeel
  • Snel, vakkundig en volgens afspraak
  • Werkzaam in heel Noord-Brabant

Heeft u een dakspecialist nodig? Bel ons direct voor een gratis dakinspectie

073-6898222