Dakdekkersbedrijf in regio Den Bosch

Bent u op zoek naar een vakkundige dakdekker in regio Den Bosch of elders in Noord-Brabant? Dan zit u bij R&H Dakwerken uit Vught helemaal goed! Wij voeren diverse onderhoudsbeurten, reparaties en renovaties uit voor alle typen daken, waaronder rieten, shingles, bitumen en leien daken. Hierbij zijn we altijd helder in onze communicatie en zorgen we voor scherpe tarieven.

Een deskundige dakdekker voor uw woning in Den Bosch of elders in Noord-Brabant

Ons dakdekkersbedrijf uit Vught is een jong en innovatief bedrijf met deskundig en goed opgeleid personeel. Onze dakdekkers hebben voldoende ervaring om alle typen daken van vakkundig onderhoud te voorzien en reparaties uit te voeren. Wilt u daarnaast uw schoorsteen schoon laten maken of uw dak goed laten isoleren? Ook dan kunt u bij ons terecht. Als dakdekker zijn wij niet alleen werkzaam in regio Den Bosch, maar ook in de rest van Noord-Brabant. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij geven graag advies over het nodige onderhoud aan uw dak.

Vraag een offerte aan

Als dakdekker en dakspecialist uit de buurt van Den Bosch, Noord-Brabant, zijn wij u graag van dienst met diverse werkzaamheden aan uw dak. Wilt u bijvoorbeeld uw dak laten onderhouden, een reparatie laten uitvoeren of uw dak laten isoleren? Dan neemt u gerust contact met ons op via 073-6898222, info@rhdakwerken.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij staan u graag te woord en voeren, indien gewenst, een gratis dakinspectie uit. Wilt u gebruikmaken van een van onze diensten? Vraag dan gerust online een offerte aan.

Waarom kiezen voor R & H Dakwerken?
  • Gespecialiseerd in alle typen daken
  • Deskundig en goed opgeleid personeel
  • Snel, vakkundig en volgens afspraak
  • Werkzaam in heel Noord-Brabant

Heeft u een dakspecialist nodig? Bel ons direct voor een gratis dakinspectie

073-6898222