DAKDEKKERSBEDRIJF IN REGIO DEN BOSCH

Gratis dakinspectie

Home > Dakdekkersbedrijf den Bosch
25 jaar ervaring
Deskundig personeel
Snel & Vakkundig
5 jaar garantie

R&H Dakwerken is een ervaren en deskundig dakdekkersbedrijf uit Vught, nabij Den Bosch, Tilburg en Breda. Ondanks dat wij een jong en innovatief bedrijf zijn, zitten wij al 25 jaar in het vak. Dit zorgt ervoor dat wij niet alleen snel en vakkundig aan het werk gaan, maar ook deskundig advies geven voor alle typen daken. Of uw plat dak nu een onderhoudsbeurt nodig heeft of uw schuin dak aan reparatie toe is; bij R&H Dakwerken bent u op de juiste plek.

 

Neem contact op

Een dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in alle typen daken in regio Den Bosch, Tilburg en Breda

Ons dakdekkersbedrijf uit Vught, nabij Den Bosch, Tilburg en Breda, is gespecialiseerd in dakbedekking voor alle typen daken. Wij zijn onder andere in te schakelen voor rieten daken, bitumen daken, leien daken, shingles daken en pannendaken. Daarnaast helpen we u ook graag met het schoonmaken van schoorstenen, dakisolatie en het vervangen van uw dakgoot. Het uitgebreide aanbod aan diensten van ons dakdekkersbedrijf is voornamelijk te danken aan de diversiteit aan specialismen binnen ons team. We werken met goed opgeleide dakdekkers die voldoende ervaring hebben om de werkzaamheden uitstekend uit te voeren.

 

Gratis offerte

HEEFT U EEN DAK SPECIALIST NODIG?
BEL ONS DIRECT VOOR EEN GRATIS DAKINSPECTIE

073 – 6898222

Werkzaam in heel Noord-Brabant

Ons dakdekkersbedrijf is niet alleen werkzaam in Den Bosch, Tilburg en Breda, maar ook in de rest van Noord-Brabant. Wij komen graag bij u langs voor een gratis dakinspectie. Heeft u met spoed een dakreparatie nodig, bijvoorbeeld door een lekkage? Dan zijn wij zelfs 24 uur per dag te bereiken.

Bekijk onze afgeronde projecten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ons dakdekkersbedrijf in regio Den Bosch, Tilburg en Breda? Bekijk dan onze afgeronde projecten. Wij voeren al onze werkzaamheden vakkundig uit en staan in heel Noord-Brabant voor u klaar. Wilt u een afspraak maken of heeft u nog vragen? Neem contact met ons op via 073-6898222, info@rhdakwerken.nl of door het contactformulier in te vullen.

WILT U DIRECT EEN VRAAG STELLEN?

Vul onderstaand formulier in.

 

CONTACTFORMULIER

 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.