SCHOORSTEEN VERVANGEN BRABANT

HEEFT U EEN SPECIALIST NODIG VOOR EEN REPARATIE,
RENOVATIE OF ONDERHOUD AAN UW DAK?

Gratis dakinspectie

Wij kunnen niet alleen uw schoorsteen vegen, maar zijn ook gespecialiseerd in het renoveren, vernieuwen en vervangen van schoorstenen rondom Vught en elders in Noord-Brabant. Heeft u een schoorsteen thuis? Zorg dan dat de schoorsteen goed trekt, want als de verbrandingsgassen niet weg kunnen, komt er koolmonoxide in de kamer. Vogelnesten, stenen of bladeren in de schoorsteen kunnen ook de trek verminderen. Laat tijdig de schoorsteen bij u in Noord-Brabant controleren en zorg voor regelmatig onderhoud.

Laat uw schoorsteen indien nodig vervangen door onze specialisten uit Noord-Brabant

Door de sterke wisseling van kou en warmte kunnen scheuren ontstaan in uw schoorsteen. Bij extreme weersomstandigheden loopt u zelfs het risico dat er stukken van uw schoorsteen waaien. Met speciale middelen kunnen wij deze aanslag verwijderen, waardoor hij weer een schoon uiterlijk heeft. Vrijwel dagelijks gebeuren er nog ongelukken die te wijten zijn aan de slechte conditie van schoorstenen op de Nederlandse daken. De brandweer moet regelmatig uitrukken om een schoorsteenbrand te blussen en er vallen nog steeds dodelijke slachtoffers door koolmonoxidevergiftiging in de woning. In veel landen om ons heen is het wettelijk verplicht dat de schoorsteen minimaal één keer per jaar wordt gecontroleerd. In Nederland is dit niet wettelijk geregeld, maar zeker niet minder belangrijk. Veel van deze ongelukken zijn te voorkomen door goed onderhoud, regelmatige inspectie en eventueel het vervangen van uw schoorsteen in Noord-Brabant.

WAAROM KIEZEN VOOR R & H DAKWERKEN?

Gespecialiseerd in alle typen daken

Deskundig en goed opgeleid personeel

Snel, vakkundig en volgens afspraak

Werkzaam in heel Noord-Brabant

Dakgoot
HEEFT U EEN DAK SPECIALIST NODIG?
BEL ONS DIRECT VOOR EEN GRATIS DAKINSPECTIE

073 – 6898222

Schakel onze experts in voor onderhoud

Wilt u uw schoorsteen in Noord-Brabant van regelmatig onderhoud voorzien of is het tijd om uw dakbedekking te vervangen? Schakel dan de experts in dakbedekking van R&H Dakwerken uit Vught in. Wij staan graag voor u klaar met vakkundig onderhoud aan uw schoorsteen in Noord-Brabant. Neem contact met ons op via 073-6898222, info@rhdakwerken.nl of door het contactformulier in te vullen.

NEEM CONTACT OP

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

CONTACTFORMULIER

 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.