DAKSPECIALIST UIT NOORD-BRABANT

Gratis dakinspectie

Home > Dakspecialist Brabant
25 jaar ervaring
Deskundig personeel
Snel & Vakkundig
5 jaar garantie

R&H Dakwerken uit Vught is dé dakspecialist van omgeving Den Bosch en Noord-Brabant. Onze ervaren dakdekkers zijn gespecialiseerd in alle typen daken en bovendien zeer goed opgeleid. We denken mee met uw wensen en bieden altijd professioneel advies op maat. Of uw dak nu een reparatie nodig heeft of alleen onderhoud, ons jong maar deskundig team staat voor u klaar.

 

Neem contact op

Voor al het onderhoud aan uw dak schakelt u ons in als dakspecialist in Noord-Brabant

Het is essentieel om uw dak goed te onderhouden. Als dit niet goed gebeurt, ontstaan er sneller lekkages en andere vormen van schade. Schakel daarom voor al het onderhoud aan uw dak in Den Bosch of elders in Noord-Brabant altijd een ervaren dakspecialist in. R&H Dakwerken is in te zetten voor reparaties, renovaties en onderhoudsbeurten aan alle typen daken. Ook voor het vervangen van uw schoorsteen of het vervangen van uw dakgoot komen we graag bij u langs om een passende oplossing te bieden. Hierbij zorgen we voor uitstekende service, een heldere communicatie en scherpe prijzen.

 

Gratis offerte

HEEFT U EEN DAK SPECIALIST NODIG?
BEL ONS DIRECT VOOR EEN GRATIS DAKINSPECTIE

073 – 6898222

Neem contact op met dé dakspecialist van regio Den Bosch

Heeft u dak een lekkage of andere schade? Of heeft bijvoorbeeld uw schoorsteen een schoonmaakbeurt nodig of is die aan vervanging toe? Bij R&H Dakwerken bent u voor al deze zaken op de juiste plek. Als dakspecialist uit Vught, nabij Den Bosch, zijn wij werkzaam in heel Noord-Brabant voor alle typen daken. Wilt u gebruikmaken van onze diensten? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op via 073-6898222, info@rhdakwerken.nl of door het contactformulier in te vullen.

WILT U DIRECT EEN VRAAG STELLEN?

Vul onderstaand formulier in.

 

CONTACTFORMULIER

 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.