DAKBEDEKKING RONDOM BREDA

HEEFT U EEN SPECIALIST NODIG VOOR EEN REPARATIE,
RENOVATIE OF ONDERHOUD AAN UW DAK?

Gratis dakinspectie

Voor ieder dak zijn er verschillende soorten dakbedekking mogelijk rondom Breda en Den Bosch. Zo zijn bepaalde soorten geschikt voor platte daken en andere typen weer voor hellende daken. Bij R&H Dakwerken uit Vught werken wij met verschillende typen dakbedekkingen, zoals dakpannen, dakshingles, bitumen, EPDM, riet en nog veel meer.

Bitumineuze daken

Bitumen is een materiaal dat uitermate geschikt is voor platte daken. Het overgrote deel van de platte daken wordt uitgevoerd met bitumen. De populariteit is eenvoudig te verklaren: bitumen heeft een hoge weerstand tegen veroudering, heeft weinig onderhoud nodig en is geschikt voor recycling. Genoeg redenen om deze vorm te kiezen wanneer u uw dakbedekking laat vervangen bij uw woning in Breda of Den Bosch.

Dakpannen daken

De uitstraling van uw woning of (bedrijfs-)pand wordt voor dertig tot vijftig procent bepaald door de staat van het dak. Een mooie pan op de juiste manier gelegd draagt hier dan ook aan bij. Van keramische en geglazuurde pannen tot alle mogelijke soorten betonnen pannen, u heeft keuze in overvloed. Uiteraard worden pannendaken gemaakt met de juiste aansluitingen op dankonderbrekingen, zoals doorvoeren, vensters en schoorstenen.

Leien daken

Leien zijn al lang niet meer het privilege van kerken, kloosters en kastelen. Sinds de lei ook in Nederland populair is geworden en in één adem met andere dakbedekkingen wordt genoemd, zijn ook grote en kleine gebouwen en vooral luxueuzere woningen en villa’s met dit exclusieve product bedekt.

WAAROM KIEZEN VOOR R & H DAKWERKEN?

Gespecialiseerd in alle typen daken

Deskundig en goed opgeleid personeel

Snel, vakkundig en volgens afspraak

Werkzaam in heel Noord-Brabant

Dakgoot
HEEFT U EEN DAK SPECIALIST NODIG?
BEL ONS DIRECT VOOR EEN GRATIS DAKINSPECTIE

073 – 6898222

Shingles daken

Het gebruik van shingles is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten en wordt in Nederland steeds populairder. Zeker voor tuinhuisjes en balkonoverkappingen en dergelijke. Een dak bedekken met shingles is niet alleen decoratief, maar ook veel eenvoudiger dan het aanbrengen van dakpannen of een dakbedekking van bitumen bij u in Breda, Den Bosch of elders in Noord-Brabant.

Rieten daken

Een rieten dak geeft uw woning een natuurlijke en nostalgische uitstraling. Naast de esthetische waarde van een rieten dak, is dit dak ook economisch gezien een waardevolle investering. Zo verlaagt een rieten dak de energiekosten en wordt de waarde van uw woning in Breda of Den Bosch met een rieten dakbedekking verhoogt.

EPDM-daken

EPDM-dakbedekking is duurzaam en recycleerbaar. Met EPDM heeft u de mogelijkheid om uw dak groen te maken. Een dakbedekking van EPDM bij u in Breda of Den Bosch is geheel onderhoudsvrij, het gehele jaar beloopbaar en volledig recycleerbaar. Een dakbedekking van EPDM is gemaakt van synthetisch rubber dat wortelbestendig is. Dit maakt het een ideale ondergrond voor als u iets groens wilt toevoegen aan uw dak.

Bespreek met ons de mogelijkheden

Wilt u uw dak laten bedekken door onze experts uit Vught? Kies dan een dakbedekking die goed past bij uw woning in Breda of Den Bosch, dan gaan wij zo snel mogelijk aan de slag. Als u de mogelijkheden met ons wilt bespreken, neemt u contact met ons op via 073-6898222info@rhdakwerken.nl of door het contactformulier in te vullen.

NEEM CONTACT OP

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

CONTACTFORMULIER

 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.