DAKDEKKER VUGHT

Gratis dakinspectie

Home > Dakdekker Vucht
25 jaar ervaring
Deskundig personeel
Snel & Vakkundig
5 jaar garantie

Het dak op uw huis heeft een erg belangrijke functie. Naast het beschermen van de gehele constructie dient het ook de bewoners te beschermen tegen alle invloeden van buitenaf. Daarbij is het ook wel prettig dat een dak er mooi uitziet, het vormt immers voor een groot deel het aanzicht van uw huis.

 

Neem contact op

R&H Dakwerken uw dakbedekking specialist

Ondertussen heeft R&H Dakwerken ruim 25 jaar ervaring als dakdekker in de omgeving van o.a. Vught, Den Bosch en Rosmalen. Daardoor kunnen wij u goed van dienst zijn bij zowel het nieuw plaatsen van dakbedekking als het onderhoud van bestaande dakbedekking. Of u nu een plat of hellend dak heeft wij hebben ervaring met het zorgen voor een zo optimaal mogelijke dakbedekking. Daarom zet R&H Dakwerken enkel deskundig en goed opgeleide medewerkers in. Hierdoor bent u verzekerd van een goed eindresultaat zodra u de dakbedekking door ons laat onderhouden of plaatsen.

 

Gratis offerte

HEEFT U EEN DAK SPECIALIST NODIG?
BEL ONS DIRECT VOOR EEN GRATIS DAKINSPECTIE

073 – 6898222

Dakdekker in regio Vught

R&H Dakwerken is uw partner voor alle werkzaamheden gerelateerd aan het dak van uw woning. Hierbij variëren onze diensten van dakbedekking aanbrengendakgoten renovatiedakisolatie aanbrengendakreparatieschoorstenen vegen of renovatie tot aan het totaalonderhoud van uw dak. Kortom R&H Dakwerken is graag uw centrale aanspreekpunt voor alle facetten die betrekking hebben tot uw dak. We zijn al 25 jaar actief in o.a. de regio’s Vught, Den Bosch en Rosmalen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor alle werkzaamheden aan uw dak?
Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact op. We leggen graag uit hoe we te werk gaan en wat we voor u kunnen betekenen.

WILT U DIRECT EEN VRAAG STELLEN?

Vul onderstaand formulier in.

 

CONTACTFORMULIER

 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.