UW DAKWERK & ONDERHOUD!

HEEFT U EEN SPECIALIST NODIG VOOR EEN REPARATIE,
RENOVATIE OF ONDERHOUD AAN UW DAK?

Gratis dakinspectie

Dakbedekking

DAKBEDEKKING RONDOM BREDA

Voor ieder dak zijn er verschillende soorten dakbedekking mogelijk rondom Breda en Den Bosch. Zo zijn bepaalde soorten geschikt voor platte daken en andere typen weer voor hellende daken. Bij R&H Dakwerken uit Vught werken wij met verschillende typen dakbedekkingen, zoals dakpannen, dakshingles, bitumen, EPDM, riet en nog veel meer.

Bitumineuze daken

Bitumen is een materiaal dat uitermate geschikt is voor platte daken. Het overgrote deel van de platte daken wordt uitgevoerd met bitumen. De populariteit is eenvoudig te verklaren: bitumen heeft een hoge weerstand tegen veroudering, heeft weinig onderhoud nodig en is geschikt voor recycling. Genoeg redenen om deze vorm van dakbedekking te kiezen voor uw woning in Breda of Den Bosch.

 

Lees meer

Dakgoten

DAKGOOT VERVANGEN

Ook voor alles op het gebied van dakgoten kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om een reparatie, renovatie, de aanleg van een nieuw hemelwaterafvoer systeem. Onze dakdekkers zijn ervaren in alle typen dakgoten.

Dakgoten raken een aantal keer per jaar vol met bladeren en zand waardoor uw dakgoten worden aangetast, zonder het benodigd onderhoud krijgt u lekkages, verstoppingen of overstromingen. Het tijdig schoonmaken van uw dakgoot is daarom dan ook van het grootste belang. Het aanleggen van een goede en juiste dakgoot is vakmanschap. Omdat er veel verschillende typen huizen zijn is het de kunst juist dat materiaal te gebruiken dat geschikt is voor uw woning

 

Lees meer

Dakissolatie

DAKISOLATIE IN NOORD-BRABANT

Een goede dakisolatie bespaart veel energie, zeker wanneer de zolder of aanbouw bij u in Noord-Brabant als leefruimte wordt gebruikt en verwarmd wordt. Daarnaast is een goed geïsoleerd huis comfortabeler en beter voor het milieu. R&H Dakwerken uit Vught, Noord-Brabant, helpt u graag met het isoleren van een plat dak of een hellend dak.

Welke voordelen levert dakisolatie op bij u in Noord-Brabant?

Een goede dakisolatie is zeer belangrijk voor uw woning in Noord-Brabant. Enkele voordelen hiervan zijn:

  • Waardestijging van de woning
  • Minder geluidsoverlast
  • Een veiligere woning door brandwerend isolatiemateriaal
  • Comfortabeler, warmer huis
  • Minder belasting voor het milieu
  • U bespaart mogelijk ruim € 500,- aan stookkosten per jaar

 

Lees meer

Dakreparatie

DAKREPARATIE

Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor uw dak gerepareerd moet worden. Het belangrijkste is dat dit snel en deskundig gebeurt door een vakkundige dakdekker, zodat er geen bijkomende schade ontstaat door bijvoorbeeld een lekkage. Dakschade? Gelukkig zijn wij ervaren dakdekkers die uw getroffen dak er snel bovenop helpen zodat u weer een veilige thuishaven heeft. R&H Dakwerken is actief in o.a. de regio’s Den Bosch, Rosmalen en Vught.

Maar wat kost deze klus eigenlijk? In de meeste gevallen komt dakschade voort uit dat de levensduur van uw dakbedekking is bereikt. In dit geval is het aan te raden om voor een complete dakrenovatie te kiezen. U bent dan goedkoper uit dan wanneer ieder jaar een dakreparatie nodig is totdat u toch echt niet meer om de dakrenovatie heen kunt. Is uw dakbedekking nog in een goede staat maar heeft u last van een plaatselijke lekkage die u graag wilt laten verhelpen? Ook dan bent u bij R&H Dakwerken aan het juiste adres.

 

Lees meer

Lood, Koper en zinkwerk

LOOD, KOPER & ZINKWERK

Voor ieder dak is er van alles mogelijk. Zinken daken, dakgoten en andere zinkconstructies behoren tot onze specialiteiten bij R & H Dakwerken. Met lood, koper & zink kan praktisch alles door ons vervaardigd en gerepareerd worden. Mooi lood-, koper- en zinkwerk kan uw dak veel uitstraling geven. Een goede afwerking zorgt voor een verzorgde indruk. R&H Dakwerken heeft daarom veel ervaring opgedaan met lood-, koper- en zinkwerk.

Zink heeft vrijwel geen onderhoud nodig, is duurzaam, vormbaar, onbrandbaar, en weerbestendig. Zink wordt veelal toegepast bij dakgoten en randen van platte daken. Lood en zink kunnen dienen voor een waterdichte aansluiting of als dakbedekking. Dit is het geval bij opgaande gevels, schoorstenen en andere aansluitingen.

Koper kan gebruikt worden voor dakgoten, regenpijpen en ook voor hellende daken vanaf 15°.

 

Lees meer

Schoorstenen

SCHOORSTEEN VERVANGEN BRABANT

Wij kunnen niet alleen uw schoorsteen vegen, maar zijn ook gespecialiseerd in het renoveren, vernieuwen en vervangen van schoorstenen rondom Vught en elders in Noord-Brabant. Heeft u een schoorsteen thuis? Zorg dan dat de schoorsteen goed trekt, want als de verbrandingsgassen niet weg kunnen, komt er koolmonoxide in de kamer. Vogelnesten, stenen of bladeren in de schoorsteen kunnen ook de trek verminderen. Laat tijdig de schoorsteen bij u in Noord-Brabant controleren en zorg voor regelmatig onderhoud.

Laat uw schoorsteen indien nodig vervangen door onze specialisten uit Noord-Brabant

Door de sterke wisseling van kou en warmte kunnen scheuren ontstaan in uw schoorsteen. Bij extreme weersomstandigheden loopt u zelfs het risico dat er stukken van uw schoorsteen waaien. Met speciale middelen kunnen wij deze aanslag verwijderen, waardoor hij weer een schoon uiterlijk heeft. Vrijwel dagelijks gebeuren er nog ongelukken die te wijten zijn aan de slechte conditie van schoorstenen op de Nederlandse daken. De brandweer moet regelmatig uitrukken om een schoorsteenbrand te blussen en er vallen nog steeds dodelijke slachtoffers door koolmonoxidevergiftiging in de woning. In veel landen om ons heen is het wettelijk verplicht dat de schoorsteen minimaal één keer per jaar wordt gecontroleerd. In Nederland is dit niet wettelijk geregeld, maar zeker niet minder belangrijk. Veel van deze ongelukken zijn te voorkomen door goed onderhoud, regelmatige inspectie en eventueel het vervangen van uw schoorsteen in Noord-Brabant.

 

Lees meer

Totaalonderhoud

TOTAALONDERHOUD

Tijdens een dak inspectie controleren wij de kwaliteit van uw dak. Er wordt onder andere gekeken of uw dak mankementen heeft die in de toekomst lekkage en schade kunnen geven. Door preventieve inspecties voorkomt u dus grote schadeposten.

Ook kunnen wij een  totaalpakket aan vakmanschap aanbieden. Want het komt maar zelden voor dat er voor een verbouwing maar één specialist nodig is. Meestal komt er bij een project wel het één en ander kijken. Een timmerman, een metselaar, een elektricien, een loodgieter etc. Dan is het voor u als opdrachtgever prettig als u bij een bedrijf terecht kunt wat dat allemaal voor u kan verzorgen met één prijskaartje daaraan. We doen ook alle renovatiewerken onder één dak zodat er voor onze klanten maar één aanspreekpunt is, dit vergemakkelijkt alle processen. Ons team van vakmensen staat voor u klaar.

 

Lees meer

WAAROM KIEZEN VOOR R & H DAKWERKEN?

Gespecialiseerd in alle typen daken

Deskundig en goed opgeleid personeel

Snel, vakkundig en volgens afspraak

Werkzaam in heel Noord-Brabant

Dakgoot
HEEFT U EEN DAK SPECIALIST NODIG?
BEL ONS DIRECT VOOR EEN GRATIS DAKINSPECTIE

073 – 6898222

ADVIES NODIG?

R&H Dakwerken verstaat dit vak en adviseren u graag hierover. Wij verzorgen naast het advies natuurlijk ook de levering, aanleg en onderhoud van uw dakgoot, zinkwerk en/of dakbedekking. Natuurlijk kan er lekkage ontstaan op diverse plekken. Zowel op het dak van de woning, als op de daken van garages, schuur of afdak..

NEEM CONTACT OP

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

CONTACTFORMULIER

 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.