DAKLEKKAGE DEN BOSCH

Gratis dakinspectie

Home > Daklekkage den Bosch
25 jaar ervaring
Deskundig personeel
Snel & Vakkundig
5 jaar garantie
Het is altijd een zeer vervelende constatering wanneer u merkt dat uw dak ergens lek is geraakt. Een daklekkage kan op verschillende manieren ontstaan maar komt nooit gelegen. Wellicht is er een dakpan beschadigd geraakt waardoor het water uw huis binnenkomt. De oorzaak kan ook minder makkelijk zichtbaar zijn en dient dan eerst gelokaliseerd te worden. Het is immers zaak om een lekkage aan uw dak snel aan te pakken aangezien het anders uw dakbeschot aantast.

 

Neem contact op

R&H Dakwerken uw expert in dakreparatie

Een daklekkage kan op veel verschillende manieren ontstaan. Zo kan het daklood beschadigd zijn waardoor het water niet meer correct wordt tegengehouden. Bij platte daken kan de dakbedekking beschadigd zijn geraakt of bij de knik gebarsten door de vorst. In andere gevallen treffen we beschadigde schoorstenen aan of verstopte dakgoten waardoor het water de dakconstructie inloopt.

Bij R&H Dakwerken weten we hoe vervelend het is om een lekkage aan uw dak te hebben en dankzij onze jarenlange ervaring kennen we bovenstaande scenario’s. Dankzij deze kennis benaderen we iedere daklekkage met een gedegen aanpak. We weten wat de meest voorkomende problemen zijn bij bepaalde type daken. De installateurs bij R&H Dakwerken zijn allen zeer ervaren en gecertificeerd wat ons in staat stelt om snel en adequaat een lekkage te verhelpen. Hierdoor is uw woning snel hersteld en is er geen daklekkage meer aanwezig. Dit beperkt de kans op schade aan uw woning en vergroot direct uw woongenot.

 

Gratis offerte

HEEFT U EEN DAK SPECIALIST NODIG?
BEL ONS DIRECT VOOR EEN GRATIS DAKINSPECTIE

073 – 6898222

Daklekkage in de regio Den Bosch

Neem contact met ons op zodra u een lekkage aan uw dak heeft en we laten u vooraf onze werkwijze en tarieven weten.
R&H Dakwerken vervult reeds 25 jaar de rol van dakspecialist in o.a. de regio Den Bosch, Rosmalen en Vught.
Benader ons gerust zodat u ook weer geheel onbezorgd van uw woning kan gaan genieten.

WILT U DIRECT EEN VRAAG STELLEN?

Vul onderstaand formulier in.

 

CONTACTFORMULIER

 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.